Με… φόρα από τη νίκη επί του Αίαντα, η ομάδα Κορασίδων πέρασε με 3-0 και από τα Μουδανιά και βρίσκεται με το ένα πόδι στην οκτάδα του πρωταθλήματος. Με την ολοκλήρωση του Α’ γύρου και στους τέσσερις ομίλους, η Ελπίδα έχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και είναι η μοναδική από τις 16 ομάδες της Γ’ φάσης που δεν έχει χάσει σετ.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη δυσκολεύτηκε από την μαχητική ομάδα του ΠΟΜ (βρέθηκε να χάνει μέχρι και 23-20), αλλά δύο καλά σερί της Δριντσούδη από τη γραμμή του σέρβις της έδωσαν το σετ. Ανάλογο ήταν το ξεκίνημα και στο δεύτερο σετ, όπου ήταν η σειρά της Καλομοίρη να τελειώσει το σετ με σερί 9 πόντων, ενώ στο τρίτο οι «πράσινες» κυριάρχησαν απόλυτα και επιβλήθηκαν άνετα.

Τα σετ: 25-23, 25-15, 25-9

ΠΟΜ (Κατριλιώτη): Καλαμβούκα, Ευγενίου, Επικούρου, Μενελάου, Ρούσου, Γιόλλα, Πελέκα (λ) - Βαγιωνά (λ), Βαράκα, Βλογιάρη, Λασκαρίδου, Μιχαλάκη.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Αθανασιάδου, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Χριστοδούλου, Δριντσούδη, Αρμουτσή, Ιασωνίδου (λ) - Θωμαΐδου (λ), Πυργιώτη, Τάτση, Γούση, Αντωνιάδου.

* Με νίκη ολοκλήρωσε η Β’ ομάδα Κορασίδων την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού της ΕΠΕΣΘ. Οι παγκορασίδες μας, που ετοιμάζονται για το δικό τους πρωτάθλημα, νίκησαν την συμπολίτισσα ΑΕ Αμπελοκήπων με 3-0 (25-12, 25-12, 25-21) και τερμάτισαν πρώτες στον όμιλό τους με 26 βαθμούς (9 νίκες & 1 ήττα). Στον αγώνα της Κυριακής, ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Σταμούλη, Τυχάλα (λ), Κολιού, Κουζέλογλου, Λαζαρίδου, Βασιλειάδου, Πουρσανίδου, Κιρτσάνη, Αβραμίδου, Ηλία, Τάτση και Καραΐσκου (λ).

Αντίθετα, η Γ’ ομάδα Κορασίδων ηττήθηκε στον τελευταίο της αγώνα από τον Πήγασο στην Πολίχνη με 3-0 (25-21, 25-18, 25-21). Αγωνίστηκαν οι Σιδηροπούλου, Ζεπειρίδου, Γκασισβίλι, Παπαδοπούλου (λ), Αντωνίου (λ), Ν. Ιωσηφίδου, Γκαγκαβούζη, Κιάτα, Κούτση, Κ. Ιωσηφίδου, Ιμπρο, Καλαϊτζίδου.