Την πρόκριση στην φάση των «16» του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ εξασφάλισε η ομάδα Κορασίδων, κερδίζοντας και εκτός έδρας την ΧΑΝΘ με 3-0. Με την Αθανασιάδου να επανέρχεται από τον τραυματισμό της και παρά την απουσία της Χριστοδούλου, η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη συνάντησε κάποιες δυσκολίες μόνο στο πρώτο σετ, αλλά έδειξε σοβαρότητα και δεν έδωσε δικαιώματα στον αντίπαλο.

Ακολουθεί ρεπό μίας εβδομάδας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες των άλλων αγώνων και η κλήρωση των ομίλων της Γ’ φάσης.

Τα σετ: 22-25, 9-25, 18-25

ΧΑΝΘ (Θεοδώσης): Κράνια, Αδάμου, Ιεροκλή, Παπαγεωργίου, Χαϊδεμένου, Μανδαλάκη, Πέλλα (λ) - Δημητρακάκη (λ), Πάντου, Τσακτσιρλή.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Γούση, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Ράντοβιτς, Δριντσούδη, Αρμουτσή, Ιασωνίδου (λ) - Τσουμπέκη (λ), Αθανασιάδου, Πυργιώτη, Κιορπέογλου, Αντωνιάδου.

* H Β' ομάδα Κορασίδων, που αποτελείται κυρίως από παγκορασίδες, γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα από τον Αρη με 1-3 (20-25, 25-23, 23-25, 22-25) έπειτα από συναρπαστικό αγώνα. Ο Γιώργος Τεμελούδης χρησιμοποίησε τις Κουζέλογλου, Σωτηριάδου, Κολιού, Πουρσανίδου, Ηλία, Κιρτσάνη, Τυχάλα (λ) - Τάτση (λ), Σταμούλη, Βασιλείου, Αβραμίδου, Σωτηριάδου, Καραΐσκου.