Την δεύτερη ήττα της γνώρισε η Ελπίδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων από τον Αρη με 3-1, με αποτέλεσμα να χάσει κάθε ελπίδα διάκρισης και να παραμείνει στην τέταρτη θέση. Ακόμη, η ήττα της Ελπίδας χάρισε τον τίτλο του πρωταθλητή στον Ηρακλή Κηφισιάς, τον τρίτο στην ιστορία του και τον πρώτο που φεύγει από τη Θεσσαλονίκη έπειτα από έξι χρόνια.

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης η Ελπίδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήρε εύκολα το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο ο Άρης ισοφάρισε εξίσου εύκολα. Στο τρίτο οι «κίτρινες» συνέχισαν το πιεστικό του σέρβις και σε συνδυασμό με την επιθετική αδυναμία της Ελπίδας προηγήθηκαν με 13-5. Με μία εντυπωσιακή μεταστροφή στην απόδοσή της η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη αντέδρασε και πέρασε μπροστά 21-19, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Αποφασισμένη να διεκδικήσει και τις τελευταίες της πιθανότητες μπήκε η Ελπίδα στο τέταρτο σετ και ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ μέχρι το 22-18. Εκεί έκανε ξανά την εμφάνισή της η επιθετική αδυναμία των «πρασίνων» και ο Αρης πήρε το παιχνίδι με σερί 7-0. Ο αγώνας της Κυριακής με τον Ηρακλή Κηφισιάς (15.00) έχει πλέον χαρακτήρα γοήτρου και θα είναι η προσπάθεια να τελειώσει η σεζόν με νίκη.

Τα σετ: 17-25, 25-13, 25-23, 25-22

ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Μπάκα, Αλεξάκου, Καθάριου, Γουγούση, Ζωΐδου, Βασιλείου, Πετρινόλη (λ) - Σιδοπούλου, Μπουσνάκη, Κωνσταντίνου, Λημνιώτη.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Ευγενίδου (λ) - Ιασωνίδου (λ), Μ. Αρμουτσή, Δριντσούδη, Θωμαϊδου, Γούση, Λιούτα.

* Το πανόραμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6
Ελπίς - Φοίβος Μελισσίων 0-3
Ηρακλής Κηφισιάς – Αρης 3-2
ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6
Ηρακλής Κηφισιάς – Φοίβος 3-1
Ελπίς – Αρης 1-3
ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6
15.00 Ελπίς - Ηρακλής Κηφισιάς
17.00 Φοίβος – Αρης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ