Ασχημη εμφάνιση και ήττα επιφύλαξε για την Ελπίδα ο πρώτος αγώνας του Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Κηφισιά. Οι νεαρές αθλήτριες, καταβεβλημένες από τα όσα προηγήθηκαν στην Αθήνα, παρουσιάστηκαν χωρίς ενέργεια και έχασαν με 3-0 από τον Φοίβο Μελισσίων.

Η νίκη της αθηναϊκής ομάδας ήταν δίκαιη, αφού η Ελπίδα φάνηκε ανταγωνιστική μόνο στο τρίτο σετ. Βελτιώνοντας την αμυντική της συμπεριφορά και το μπλοκ πλησίασε σε απόσταση δύο πόντων (19-21), αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και ο Φοίβος πήρε το σετ και τη νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη παραμένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση ενός μεταλλίου αλλά θα πρέπει να δείξει το καλό της πρόσωπο, αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι του Σαββάτου με τον Αρη (19.00).

Τα σετ: 25-15, 25-17, 25-21

ΦΟΙΒΟΣ (Μονδέλος): Μέγγου, Τσήμα, Γεωργακοπούλου, Καρατζίκου, Καραντάνη, Νταλ, Μολδοβανίδη (λ) – Ζαχαροπούλου (λ), Καρατζίκου, Σκανδάλη Κ., Σκανδάλη Π., Μοσχονά.
ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Παπάζογλου, Σουπιώνη, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Ευγενίδου (λ) - Ιασωνίδου (λ) , Μ. Αρμουτσή, Τ. Αρμουτσή, Γούση, Λιούτα, Σπυρίδωνος, Δριντσούδη.

* Το πανόραμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/6
Ελπίς - Φοίβος Μελισσίων 0-3
Ηρακλής Κηφισιάς – Αρης 3-2

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/6
17.00 Ηρακλής Κηφισιάς - Φοίβος
19.00 Ελπίς - Αρης

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/6
15.00 Ελπίς - Ηρακλής Κηφισιάς
17.00 Φοίβος – Αρης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ