Παρούσα για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε Final Four Παγκορασίδων της ΕΠΕΣΘ θα είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων, την Παρασκευή και το Σάββατο στο ΕΓ Μίκρας. Ο σύλλογος ολοκληρώνει έτσι μία σπουδαία χρονιά, με συμμετοχή και στα έξι αναπτυξιακά Final Four της ΕΠΕΣΘ (Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων) και μέχρι τώρα απολογισμό πέντε μετάλλια (1 χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο).

Η ομάδα Παγκορασίδων είναι η πιο νέα του σωματείου και οι 13 από τις 14 αθλήτριές της συμμετείχαν για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Παρά την δεδομένη απειρία τους κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εξαιρετική πορεία και να φτάσουν ως το τέλος με 11 νίκες σε 12 αγώνες. Η πρόκριση αποτελεί ξεχωριστή διάκριση και για τον Γιώργο Τεμελούδη, που οδηγεί για έκτη φορά μία ομάδα της Ελπίδας στα τελικά.

«Είναι η έκτη συνεχόμενη φορά που πάμε σε Final 4 και πρακτικά αυτό σημαίνει τρεις γενιές αθλητριών. Η φετινή είναι μια καινούρια ομάδα με νέα παιδιά και λογικά δεν είμαστε το φαβορί. Πιστεύω ότι υπάρχουν καλές ομάδες και θα είναι ένα ανοιχτό τουρνουά. Θεωρώ πως η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος αγαπάει το βόλεϊ, θα γεμίσει για ακόμα μία φορά το γήπεδο και θα βοηθήσει να γίνει ένα όμορφο τουρνουά. Εύχομαι να πραγματοποιηθούν αγώνες σε αθλητικά πλαίσια και να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός», δήλωσε ο προπονητής της Ελπίδας στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ.

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι Μαρία Αντωνιάδου, Τατιάνα Αρμουτσή, Αλεξάνδρα Ατσου, Νίκη Ηλία, Κλεονίκη Κιρτσάνη, Κωνσταντίνα Κοκαβέση, Γαρυφαλλιά Κοκτσίδου, Αθηνά Κολιού, Κυριακή Λαζαρίδου, Μόρφη Πουρσανίδου, Βαλεντία Πυργιώτη, Στέλλα Τάτση, Χριστίνα Τάτση και Ευαγγελία Τσουμπέκη.

* Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/6
18.00 Ν. Βότσης - Αρης
20.00 Ελπίς Αμπελοκήπων - Μυγδονιακός

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/6
17.00 Μικρός Τελικός
19.00 Τελικός