Μία μέρα μετά το πρωτάθλημα των Παμπαίδων, οι Παγκορασίδες της Ελπίδας έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στο Final Four της δικής τους κατηγορίας και μάλιστα για έκτη συνεχόμενη χρονια! Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε το Πειραματικό με 3-0 στο κατάμεστο «Ι. Λεμονίδης» και έκανε το 1-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, που θα συνεχιστούν το επόμενο Σάββατο στο ΕΓ Βότση (η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες).

Η Ελπίδα ξεκίνησε πολύ δυνατά (6-0) και έφτασε να προηγείται με 18-12, αλλά ένα… μπλακ άουτ διαρκείας επέτρεψε στη μαχητική ομάδα του Πειραματικού να ισοφαρίσει (18-18). Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν μάλιστα με 21-23, αλλά με τέσσερις συνεχόμενους πόντους η Ελπίδα έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι «πράσινες» ήταν πιο… υποψιασμένες και πήραν εύκολα το δεύτερο σετ, ενώ στο τρίτο προηγήθηκαν με 23-14. Το Πειραματικό μείωσε σε 23-18 αλλά η Ελπίδα τελείωσε εκεί το παιχνίδι.

Τα σετ: 25-23, 25-16, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Λαζαρίδου, Τσουμπέκη, Σ. Τάτση, Πυργιώτη, Αρμουτσή, Κολιού - Χ. Τάτση, Αντωνιάδου.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Κουτσιανικούλη): Καμπούρη, Τριανταφυλλίδου, Μπουγιουκλή, Τσουμάνη, Καραγιαννάκη, Κουρεμένου - Σαρηγιάννη, Σπανοπούλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ