Πιστή στα ραντεβού της με τα Final Four, η Ελπίδα Αμπελοκήπων συμμετέχει την Παρασκευή και το Σάββατο στην τελική φάση του πρωταθλήματος Παμπαίδων που διεξάγεται στο ΕΑΚ Νεάπολης. Οι νεαροί «πράσινοι» συνεχίζουν έτσι μία εκπληκτική πορεία που τους έφερε αήττητους μέχρι εδώ, με 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μόλις δύο σετ χαμένα στο διάστημα αυτό.

Ωστόσο, όπως είναι συνηθισμένο στον σύλλογο, όλοι κρατούν χαμηλούς τόνους και επικεντρώνονται στον αυριανό ημιτελικό με αντίπαλο τον περυσινό πρωταθλητή Ηρακλή. «Εύχομαι να γίνει ένα καλό τουρνουά, να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να δούμε ωραίους αγώνες. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και συμμετέχουμε σε ένα ακόμα Final Four. Ο καλύτερος ας κερδίσει», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ ο προπονητής Βαλάντης Μαμάης.

Στα δύο χρόνια της παρουσίας του, ο νεαρός τεχνικός έχει οδηγήσει την Ελπίδα σε τέσσερα Final Four παίδων και παμπαίδων, ενώ για τον σύλλογο είναι η έβδομη συμμετοχή σε τελική φάση παμπαίδων. Προηγήθηκαν ένα χάλκινο μετάλλιο το 2010 και πέντε τέταρτες θέσεις (1998, 2002, 2013, 2014, 2016).

Το ρόστερ της ομάδας αποτελούν οι Ραφαήλ Σιμητός, Χρήστος Γιαμακίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Χρήστος Σαλταφερίδης, Μιχάλης Ρετζέπης, Παύλος Μαγδαλιανίδης, Γιώργος Πούλος, Παναγιώτης Χατζηνάκος Ιάσων Αθανασίου, Βασίλης Παπουλίδης και Ασημάκης Αντωνιάδης.

Το πρόγραμμα του Final Four:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/5
18.00 Ελπίς Αμπελοκήπων - Ηρακλής
20.00 Αίας Ευόσμου - Πήγασος Πολίχνης

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/5
17.00 Μικρός Τελικός
19.00 Τελικός