Τελείωσε το φετινό ταξίδι για την αντρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας, αφού δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον δεύτερο αγώνα των μπαράζ ανόδου απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο και ηττήθηκε καθαρά με 66-53 στο γήπεδο της Μίκρας, με τους αντιπάλους να εξασφαλίζουν την άνοδο στην Α’ ΕΚΑΣΘ.

Απο την αρχή του παιχνιδιού η Ελπιδα βρέθηκε πίσω στο σκορ χωρίς να καταφέρει, σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσει. Με τους γηπεδούχους να διατηρούν μία διαφορά ασφαλείας σε όλο σχεδόν το παιχνίδι και με την Ελπίδα να κυνηγάει συνεχώς το σκορ, τα πράγματα ήταν δύσκολο να ανατραπούν.

Η Ελπίδα δεν πείσμωσε όσο θα έπρεπε από την ήττα της Παρασκευής και παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, γεγονός που σε συνδυασμό με την αστοχία των Αμπελοκήπων και την ευστοχία σε τρίποντα των αντιπάλων οδήγησε στο εξής αποτέλεσμα. Δεν πίστεψε πραγματικά στην ανατροπή, το άγχος και η πίεση οδήγησαν τους παίκτες σε λάθος επιλογές σε άμυνα και επίθεση. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε δίκαιο νικητή τον Μέγα και την Ελπίδα να προγραμματίζει ήδη τη νέα χρονιά.

Δεκάλεπτα: 18-12, 32-24, 50-40, 66-53

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου-Τσοκόλης

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κασαπίδης): Μαρίνος Αν., Μοσχούλας 9 (2), Παρμαξίδης 17 (5), Κακαλιάντης 8 (2), Σιπητάνος 14 (2), Γιαχανατζής 13 (2), Νικολάτος 2, Ορφανίδης, Κούτος 3, Καρατζάς, Κυριαζόπουλος, Μαρίνος Αθ.

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Καραγεωργίου 2, Τικτόπουλος 4, Κεραμίδης , Χλωρός 4, Καραγιαννίδης 10 (1), Καδηγιαννάκης 11 (1), Τσιάνης 6, Πλιόσκας 2, Πανταζής 11, Δημάκης 3.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ