Αποφασισμένη να παρατείνει όσο γίνεται την φετινή σεζόν, η ανδρική ομάδα της Ελπίδας νίκησε με 3-0 την ΧΑΝΘ στον πρώτο γύρο των αγώνων κατάταξης της Α2 Ανδρών (οι αγώνες γίνονται για να προκύψουν οι επιλαχούσες ομάδες για την υπό δημιουργία Pre League). Ετσι θα διεκδικήσει την 13η θέση του φετινού πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΟ Μαρκόπουλου, την επόμενη εβδομάδα σε ουδέτερη πόλη.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Ελπίδας ήταν πιο αποφασιστική, με τον Τάσο Σταυρακάκη ξανά στην εξάδα αλλά χωρίς τον βασικό λίμπερο Γιώργο Μιχελάκη. Την θέση του τελευταίου κάλυψε με επιτυχία ο λίμπερο της εφηβικής ομάδας Βασίλης Σταυρίδης και οι «πράσινοι» πήραν το πρώτο σετ αφού ανέτρεψαν το εις βάρος τους 19-21 σε 23-21.

Στο δεύτερο ήρθε η αναμενόμενη αντίδραση της ΧΑΝΘ, που προηγήθηκε με 9-16. Τα καλά σέρβις του Μπολέτου βοήθησαν την Ελπίδα να ροκανίσει τη διαφορά (12-16, 17-19) και να περάσει μπροστά (23-21) με άσο του Σταυρακάκη, λάθος των αντιπάλων και επίθεση του Γαληρόπουλου. Το σετ κρίθηκε με δύο ατομικά μπλοκ των Ναζίρη και Χατζηχριστάκη.

Το τρίτο σετ ήταν αμφίρροπο μέχρι το 14-14, αλλά μία σειρά πιεστικών σέρβις του Γαληρόπουλου και αποτελεσματικότητα στις κόντρα επιθέσεις έκαναν το 19-14 και η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου έφτασε στη νίκη.

Τα σετ: 25-22, 25-22, 25-19

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Σταυρακάκης, Μωρές, Ναζίρης, Γαληρόπουλος, Χατζηχριστάκης, Καραβιδόπουλος, Σταυρίδης (λ) - Βουλγαρίδης, Επιτροπάκης, Μπολέτος, Καρακόλιας.

ΧΑΝΘ (Δράμπας): Ευγενίδης, Ντινόπουλος, Παραδεισάνος, Νικολακάκης, Χρυσάφης, Δαμβουνέλης, Πάντσιος (λ) - Τερζόγλου, Τσομπάνογλου, Ζαλίδης, Γιάγκου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ