xoros 3

 

 

Μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων, αφού συνδυάστηκε και με τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την ίδρυση του συλλόγου.Γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση στους ιθύνοντες του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων όταν και κλήθηκαν όλοι μαζί να σβήσουν τα κεράκια της τούρτας, που είχε την τιμητική της φτιαγμένη με τα χρώματα και το όνομα του συλλόγου. "Ελπίδα να τα χιλιάσεις..." ήταν η καλύτερη ευχή για το σωματείο που ιδρύθηκε το 1961.  

xoros 6

Ήταν όλοι εκεί! Από τον Πρόεδρο του συλλόγου Ιάκωβο Ιακωβίδη , τον Αντιπρόεδρο Απόστολο Σταυρίδη, τη γ.γ Εύη Μυλωνά , τον ταμία Χρυσόστομο Ιακωβίδη , και τα μέλη Γιώργο Κασαπίδη, Γιώργο Σουπιώνη , Κωνσταντίνο Μαυρίδη, Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, Βασίλη Καραμπίδη, Άγγελο Ταλαμπίρη , Θωμά Πάντση. Φυσικά από την εκδήλωση του συλλόγου δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Επίτιμος Πρόεδρος Αναστάσιος Σταυρίδης.

xoros 41

Πιστός στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο ήταν και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και αγωνιστική ευημερία σε όλα τα τμήματα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Το παρών επίσης έδωσε ο Αντιδήμαρχος Προσωπικού και Οικονομικού κ.Γιώργος Καζαντζίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμούς κα. Μαρία Αποστολίδου , ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , κ.κ Εμμανουήλ Ιωαννίδης, Νικόλαος Σουσλόγου, Σωτήριος Καραηλιόπουλος, και οι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Αμπελοκήπων κ.κ Θωμάς Πάντσης (μέλος του δ.σ της Ελπίδας) , Χρήστος Καρίκας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μενεμένης κ.Αθανάσιος Αντάρης, και ο κ.Κωνσταντίνος Ηλίας (αντιπρόσωπος του επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ΟΡ.Μ.Η).

xoros 7

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο γ.γ του ΣΥΔΠΕΒΕΘ και εν ενεργεία διαιτητής στην Α1 κατηγορία κ. Εμμανουήλ Γεωργιάδης. Ακόμα στο χορό βρέθηκαν ο πρόεδρος του Μακεδονικού κ.Ιωάννης Κτιστάκης, ο έφορος του Αίαντα Ευόσμου κ.Θεόφιλος Ορφανίδης, ο έφορος του Κεραυνού Αγίου Παύλου κ.Χρήστος Καραίσκος, και ο έφορος της Δόξας Ελπίδας Ευόσμου κ.Βαγγέλης Ηλιάδης.

xoros 5

Την βραδιά άνοιξε η γ.γ του συλλόγου Εύη Μυλωνά, η οποία αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου την ώρα που στο video –wall γινόταν η παρουσίαση όλων των τμημάτων βόλει και μπάσκετ του συλλόγου από τα μίνι μέχρι και τις ανδρικές και τις γυναικείες ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα και στα εθνικά πρωταθλήματα. Αμέσως μετά ακολούθησε η προβολή ειδικού dvd με τους χορηγούς του συλλόγου.

Φανερά συγκινημένος ο πρόεδρος του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων Ιάκωβος Ιακωβίδης έκανε μία μικρή αναδρομή στο παρελθόν θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους και τους πρώην προέδρους που πέρασαν από το σύλλογο και άφησαν τη σφραγίδα τους. Επίσης υποσχέθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ του Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε τη νέα χρονιά η Ελπίδα να είναι ακόμα πιο δυνατή και διοικητικά και αγωνιστικά.

xoros 17

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι ομάδες μπάσκετ και βόλει και οι προπονητές του συλλόγου. Μικροί και μεγάλοι άφησαν για λίγο πίσω τους τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και έδειξαν ότι διαθέτουν ανάλογο ταλέντο και στον χορό. Η πίστα γέμισε από τις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου που έδειξαν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Εξάλλου μετά και το ποντιακό πρόγραμμα, ακολούθησε ξένο χορευτικό πρόγραμμα με από τον dj που έφερε η διοίκηση προκειμένου να ικανοποιήσει και τις απαιτήσεις των ποιο νεαρών. Το μουσικό πρόγραμμα συνεχίστηκε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες με τις αθλήτριες του συλλόγου να εντυπωσιάζουν με τα τσιφτετέλια τους και τους παίδες με τις ζεμπεκιές τους.

xoros 20

xoros 18

xoros 28

xoros 40

xoros 31

xoros 8

xoros 23

ΑΠΟΝΟΜΕΣ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Στο περιθώριο της βραδιάς ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων βράβευσε την ομάδα μπάσκετ των ανδρών της Ελπίδας Αμπελοκήπων για την άνοδο της στην Α’ Ανδρών της ΕΚΑΣΘ.

xoros 9

 

Το εργαστήριο χρυσοχοΐας «Χρυσοδομή» που επί σειρά δέκα ετών στηρίζει οικονομικά το σύλλογο.

xoros 10

Τον αθλητή της εφηβικής και της ανδρικής ομάδας Ελευθέριο Πόππη για την εισαγωγή του στο τμήμα λογιστικής των ΤΕΙ Σερρών.

 xoros 11

Την ομάδα των παμπαίδων, που παρά το νεαρό της ηλικίας της, υπό την επίβλεψη του προπονητή κ.Νίκου Ροδαπαίδου κατέλαβε τη σεζόν 2009-2010 την3η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ.

xoros 12

xoros 13

ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

xoros 30

xoros 19

xoros 27

xoros 21

xoros 16

xoros 17