Στο καλάθι των αχρήστων φαίνεται να πετάει η Ελπίδα τη διαφορά που είχε αποκτήσει από τους διεκδικητές της δεύτερης θέσης, αφού υπέστη ακόμη μία ήττα αυτή τη φορά από την Δόξα Ελπίδος Ευόσμου (ΔΕΚΑ) με σκορ 53-59 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Η ομάδα του Στέργιου Γκούμα φαίνεται καταβεβλημένη από την απουσία πολλών και βασικών παικτών και δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα που είχε παρουσιάσει στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΘ.

Η Ελπίδα μπήκε μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο και άφησε τους φιλοξενουμένους να πάρουν διαφορά 12 πόντων στο πρώτο δεκάλεπτο. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καλύτερο για την ομάδα των Αμπελοκήπων μειώνοντας σημαντικά τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η ομάδα του Στέργιου Γκούμα, μπήκε πιο αποφασισμένη να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 53-59.

Η Ελπίδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΘ με 5 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο και ένα βαθμό διαφοράς από την τρίτη ΔΕΚΑ. Στην επόμενη αγωνιστική η Ελπίδα έχει ρεπό και ακολουθεί στις 31/3 το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Γαλαξία Αδένδρου.

Τα δεκάλεπτα: 10-22, 30-33, 43-50, 53-59

Διαιτητές: Τζίμα, Θρασυβουλίδης

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Καραγεωργίου, Τικτόπουλος 5 (1),Χλωρός, Μουτίδης, Καδηγιαννάκης 12, Τσιάνης 9, Πλιόσκας 11, Πανταζής 16 (3), Δημάκης.

ΔΕΚΑ (Κυριαζής-Μαγκώτσιος): Κοντός 11 (3), Τσιροπούλης 3 (1), Γαλανίδης 18 (2), Ζαχαριάς, Σιώμος 11, Δέλλας 16 (2), Καλονικίδης, Δέτσικας 1.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ