Το σετ που χρειαζόταν για να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της κατέκτησε η ομάδα Παγκορασίδων, αν και ηττήθηκε από τον Ηρακλή Γέφυρας με 3-1. Η εμφάνιση της Ελπίδας δεν ήταν καλή και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2. Οι «πράσινες» βελτίωσαν το σέρβις και την άμυνα για να φτάσουν στην κατάκτηση του πολύτιμου σετ, αλλά το καλό διάστημα δεν είχε συνέχεια και έτσι ήρθε δίκαια η πρώτη ήττα της σεζόν. Στην Β' φάση η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και η σειρά θα κριθεί στις δύο νίκες.

Τα σετ: 15-25, 24-26, 25-13, 19-25

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Σ. Τάτση, Λαζαρίδου, Τσουμπέκη, Πυργιώτη, Αρμουτσή, Κολιού - Αντωνιάδου, Χ. Τάτση, Κοκαβέση, Κιρτσάνη, Ατσου, Κοκτσίδου, Πουρσανίδου.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μηλοβιανού): Χαρισοπούλου, Χρηστάσνη, Κοκκίνου, Γ. Νίκογλου, Παπαδοπούλου, Πετρινίδου - Αλειφεροπούλου, Κοντογιάννογλου, Ε. Χαριζακλή, Δ. Χαριζακλή.

* Την ήττα γνώρισε και η Β’ ομάδα Παγκορασίδων, με 3-0 από τον Αίαντα Ευόσμου. Στον αγώνα έδωσαν το παρόν μετά από πρόσκληση του συλλόγου τα ΑΜΕΑ του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης.

Τα σετ: 12-25, 19-25, 15-25

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Γιαμπουρίδου, Αβραμίδου, Βασιλειάδου, Κουζέλογλου, Σταμούλη, Ταυλίκου, Δαμιανίδου, Καραΐσκου, Στάικου, Δουμπάρατζη, Ξεφτέρη, Μαγδαλιανίδου, Καπουσούζη, Κουκούλη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ