Νίκη με μεγάλη βαθμολογική σημασία, που μετά από καιρό συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση, πέτυχαν οι άνδρες της Ελπίδας στην Α2 Ανδρών με 3-0 επί του ΣΠΑ Καρδίτσας. Οι τρεις βαθμοί όχι μόνο απομάκρυναν την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά την ξανάφεραν στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα μπαράζ για την Pre-League. Κυρίως όμως φαίνεται ότι επαναφέρουν την ηρεμία που είχε χαθεί μετά τα προβλήματα απουσιών και τις ήττες του 2017.

Απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει βαθμούς για την παραμονή της, η Ελπίδα κινδύνεψε μόνο στο πρώτο σετ, όταν προηγήθηκε με 18-15 και βρέθηκε πίσω με 18-21. Κατάφερε όμως να κάνει το 1-0 και αποκτώντας αυτοπεποίθηση έπαιξε πολύ καλύτερα στη συνέχεια, για να φτάσει στο 3-0 με όπλο το μπλοκ.

Τα σετ: 25-22, 25-14, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Σταυρακάκης, Χατζηχριστάκης, Ναζίρης, Γκουδελόπουλος, Μπολέτος, Γαληρόπουλος, Μιχελάκης (λ) - Καραβιδόπουλος, Βουλγαρίδης, Επιτροπάκης, Σταυρίδης (λ).

ΣΠΑΚ (Αλεξίου): Κοντοκώστας, Μαλλιώρας, Βαϊόπουλος, Θάνος, Αλεξίου, Αναγνώστου, Χειμωνέτος (λ) - Λατίνος, Γιαννουσάς, Χαρβουζάς, Σφακιανάκης (λ).

* Τα άλλα αποτελέσματα: Αρης - Νίκη Αιγινίου 0-3, Ολυμπιάς - Αθλος 3-0, Απόλλων - ΕΑΠ 1-3.

* Η επόμενη αγωνιστική (5/3): Αθλος Ορεστιάδας - Ελπίς, ΣΠΑ Καρδίτσας - Απόλλων Πατρών, ΕΑ Πατρών - Νίκη Αιγινίου, Πήγασος Κοζάνης - Αρης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ