Τέλος στο αήττητο σερί της Ελπίδας έδωσε η ομάδα του Φρυγανιώτη, εκμεταλλευόμενη τις απουσίες και την κακή εμφάνιση της στο πρώτο ημίχρονο, με το παιχνίδι να λήγει 66-58 στο γήπεδο του Φρυγανιώτη. Το καμπανάκι για την δυσκολία του αντιπάλου χτύπησε από την αρχή του παιχνιδιού με την Ελπίδα να μην αντιδρά και οι γηπεδούχοι να σημειώνουν το προβάδισμα των 8 πόντων. Η ομάδα του Φρυγανιώτη έφτασε να προηγείται με 15 πόντους στο ημίχρονο, πατώντας πάνω στα λάθη της Ελπίδας και τις σημαντικές ελλείψεις βασικών παικτών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στέργιου Γκούμα παρουσίασε μία καλύτερη εικόνα, αλλά και πάλι όχι ανάλογη των δυνατοτήτων της, μειώνοντας στο τέλος του τρίτο δεκαλέπτου τη διαφορά στους 9 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η Ελπίδα βελτίωσε ακόμη περισσότερο την εικόνα της κυνηγώντας μέχρι τέλους την ανατροπή, ωστόσο η ένταση και το πάθος κυριάρχησαν μη επιτρέποντας την ομάδα να δώσει το επιθυμητό τέλος σε ένα δραματικό παιχνίδι. Από το παιχνίδι απουσίαζαν οι Χλωρός, Πανταζής, Μπέλλος και Καραγιαννίδης.

Tα Δεκάλεπτα: 21-10, 37-22, 49-40, 66-58

Διαιτητές: Γαζέτας-Τσάνταλη

ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ (Αγγέλου): Βελίκης 2, Δρέτας, Καραγιαννίδης 2, Τασούδης 6 (2), Παπουνίδης, Μακρίδης 2, Δελής Αλ. 7 (1), Φωτιάδης 3 (1), Δελής Αθ. 23, Τερζής, Τσούκας 8, Φουτσιτζής 13 (1).

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Καραγεωργίου, Χρηστίδης 21 (3), Τικτόπουλος 1, Καδηγιαννάκης 2, Τσιάνης 9 (3), Πλιόσκας 16, Πανταζής , Δημάκης 9 (1).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ