Μία από τις πιο μεγάλες νίκες της πέτυχε την Δευτέρα η Ελπίδα, με 3-2 επί του Πήγασου Πολίχνης, και τερμάτισε αήττητη στην Β φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Παράλληλα, προκρίθηκε ως πρώτη στο Final Four και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Περσέα, ενώ ο Πήγασος θα βρει μπροστά του τον Ηρακλή. Η επιτυχία αυτή ήλθε μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αφού είχαν προηγηθεί πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς όλων των τμημάτων βόλεϊ.

Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου πραγματοποίησε το καλύτερό της παιχνίδι και κέρδισε το πρώτο σετ στο οποίο είχε βρεθεί να χάνει με 19-21. Στη συνέχεια κυριάρχησε για το 2-0, αλλά ο Πήγασος αντέδρασε και με όπλο το μπλοκ κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί η Ελπίδα έχασε το αρχικό της προβάδισμα (8-2), επιτρέποντας στον Πήγασο να ισοφαρίσει (11-11), αλλά οι νεαροί «πράσινοι» έδειξαν χαρακτήρα και υποχρέωσαν τον πρωταθλητή στην πρώτη του φετινή ήττα.

Τα σετ: 25-23, 25-16, 19-25, 18-25, 15-12

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Επιτροπάκης, Μιχελάκης, Μπολέτος, Καραβιδόπουλος, Γαληρόπουλος, Σκλόπης, Σταυρίδης (λ) - Καρακόλιας, Σιμητός, Φελεκίδης, Σαλταφερίδης, Καλλέργης, Πούλος (λ).

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κουτουνίδης): Χρηστάκος, Ποχάνης, Καϊλής, Καπετανίδης, Χρηστινίδης, Φωτιάδης, Τζιάβρας (λ) - Σταυρίδης, Μάμαλης, Μπαρδούκας, Μακρογιάννης, Σακκάς, Ανδριανίδης, Γιαννακοβίτης (λ).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ