Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα Παίδων του βόλεϊ στα Μουδανιά, που της στοίχισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και της φέρνει τον Ηρακλή στον ημιτελικό του Final Four. Η ομάδα του Βαλάντη Μαμάη ήταν ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο σετ, αλλά έκανε πολλά λάθη στην υποδοχή και αυτό δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.

Η Ελπίδα ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με 10-3, αλλά γρήγορα έχασε το προβάδισμα εξαιτίας της υποδοχής της. Ο ΠΟΜ έφτασε στο 23-20, οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 23-23, αλλά ένα χαμένο σερβίς και ένας άσος έκαναν το 1-0. Στο δεύτερο σετ ο ΠΟΜ μπήκε από την αρχή μπροστά και προηγήθηκε με 18-11. Η Ελπίδα πλησίασε στο 18-17, αλλά έχασε και αυτό το σετ, με αποτέλεσμα στο τρίτο να παραδοθεί.

Τα σετ: 25-23, 25-18, 25-15

ΠΟΜ (Ροδοβίτης): Κοτζάι, Πούλος, Ματθαίου, Τσαχλάρης, Τερζής, Μιχαλάκης, Θωμαδάκης (λ) - Μωραϊτόπουλος (λ), Οικονόμου, Πελέκας, Μαυρόπουλος.

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Καλλέργης, Χατζηνάκος, Σιμητός, Ρετζέπης, Αθανασίου, Φελεκίδης, Πούλος (λ) - Παπαδόπουλος (λ), Σαλταφερίδης, Θωμάς Μυλωνάς, Μαγδαλιανίδης, Γιαμακίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ