Η Ελπίδα συνέχισε την θετική παράδοση που έχει στο πρωτάθλημα κορασίδων με αντίπαλο τον Αρη και τον νίκησε εκτός έδρας με 3-0 στο ντέρμπι της Γ’ φάση, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στην οκτάδα, ενώ βρίσκεται κοντά και στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ανταποκρίθηκε απόλυτα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, αφού παρουσιάστηκε πολύ καλά προετοιμασμένη και συγκεντρωμένη στο στόχο της. Συνδυάζοντας πολύ καλά το σέρβις και το μπλοκ, κατάφερε να έχει μικρό προβάδισμα στο πρώτο σετ και να το «καθαρίσει» μετά τον 21ο πόντο. Στο δεύτερο ο Αρης ξέφυγε με 16-12 αλλά οι παίκτριες της Ελπίδας ισοφάρισαν 17-17 και ακολούθησε το 2-0, ενώ στο τρίτο η Ελπίδα κυριάρχησε στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενη και την απογοήτευση των γηπεδούχων.

Τα σετ: 21-25, 22-25, 16-25

ΑΡΗΣ (Τσαϊρέλης): Καθάριου, Ζωίδου, Μπάκα, Βασιλείου, Γουγούση, Πιλιτσίδου, Πετρινόλη (λ) - Σανιώτη (λ), Κωνσταντινίδου, Σιδοπούλου, Κυρκοπούλου.

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αμπεριάδου, Ταυλίκου, Αθανασιάδου, Γκόλτσιου, Αρμουτσή, Παπάζογλου, Ιασωνίδου (λ) - Ευγενίδου (λ), Γούση, Σουπιώνη, Τάτση, Δριντσούδη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ