Στον γ’ γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι άνδρες της Ελπίδας, κερδίζοντας στη Νεάπολη τον Μακεδονικό με 3-1. Απέναντι στους εμπειρότερους αντιπάλους τους οι παίκτες του Γιώργου Καραβιδόπουλου ξεκίνησαν πολύ καλά και κυριάρχησαν στα δύο πρώτα σετ. Στη συνέχεια η «στοχευμένη» ένταση από την πλευρά των γηπεδούχων αποσυντόνισε τους νεαρούς παίκτες της Ελπίδας, με αποτέλεσμα ο Μακεδονικός να «γεμίσει» το δεύτερο σετ (από 16-24 σε 21-24) και με την είσοδο του Οσσα να μειώσει σε 2-1.

Ο αγώνας φάνηκε να οδεύει προς το τάι μπρέικ, όταν ο Μακεδονικός προηγήθηκε με 22-16 στο τέταρτο σετ, αλλά οι παίκτες της Ελπίδας ανέτρεψαν το προβάδισμα των γηπεδούχων και τελείωσαν το παιχνίδι. Η κλήρωση του γ’ γύρου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.

Τα σετ: 19-25, 21-25, 25-17, 24-26

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Οικονομίδης): Σαχπατζίδης, Ρεμπούτζιας, Βανδώρος, Καρασαρλίδης, Τσακιρίδης, Γ. Κουτσονίκας, Αλμαλής (λ) - Β. Κουτσονίκας (λ), Οταπασίδης, Οσσας, Βόρκας, Αρτακιανός, Βελιχάι.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Επιτροπάκης, Σταυρακάκης, Μωρές, Καραβιδόπουλος, Μούχλιας, Χατζηχριστάκης, Μιχελάκης (λ) - Σταυρίδης (λ), Γαληρόπουλος, Ναζίρης, Γκουδελόπουλος, Μπολέτος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ