Μόλις μία μέρα μετά την απώλεια βαθμού της Νίκης Αιγινίου, η Ελπίδα ανταπέδωσε το «δώρο» και έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην κορυφή της Α2 Ανδρών. Όμως, με τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας εναντίον του Αθλου Ορεστιάδας, η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου είναι ικανοποιημένη, αφού έχανε με 9-14 στο τάι μπρέικ πριν φτάσει στην επική ανατροπή.

Ο απίστευτος αγώνας της Κυριακής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η Ελπίδα κατέκτησε με σχετική ευκολία το πρώτο σετ, αλλά στη συνέχεια η νωχελικότητα που έδειξαν οι παίκτες της άλλαξε την εικόνα. Οι έμπειροι Εβρίτες εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και προηγήθηκαν με 2-1, πριν αντιδράσουν οι γηπεδούχοι και φτάσουν στην ισοφάριση.

Στο τάι μπρέικ ο βετεράνος Κώστας Μπαρμπούδης έδωσε προβάδισμα 5-1 στην ομάδα του από τη γραμμή του σέρβις και ο Αθλος φάνηκε να κερδίζει το ματς όταν έγινε το 14-9. Ωστόσο ο Μπολέτος κράτησε την ψυχραιμία του και δυσκόλεψε την υποδοχή των αντιπάλων, το μπλοκ άρχισε να λειτουργεί και έτσι έγινε το 14-14. Ακολούθησε ένα δραματικό ράλι με εκατέρωθεν ματς μπολ και τελικά η Ελπίδα πήρε τους δύο βαθμούς με το εντυπωσιακό 20-18.

Tα σετ: 25-19, 21-25, 23-25, 25-14, 20-18

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Χατζηχριστάκης, Μωρές, Ναζίρης, Γαληρόπουλος, Μούχλιας, Σταυρακάκης, Μιχελάκης (λ) - Σταυρίδης (λ), Γκουδελόπουλος, Επιτροπάκης, Καραβιδόπουλος, Βουλγαρίδης, Μπολέτος.

ΑΘΛΟΣ (Πασαλίδης): Καψαλιάρης, Τσιαμπάς, Τριανταφυλλίδης, Καρδαμανίδης, Μαρκίδης, Χουζίδης, Σαββόγλου (λ) - Καλεντζίδης, Μπαρμπούδης, Καζαντζίδης, Ντούρντουρας, Μποκαλίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ