Καλό ξεκίνημα έκανε η ομάδα Κορασίδων στην Γ’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, κερδίζοντας τον Μυγδονιακό με 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη ήταν πολύ καλή στο πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε εύκολα. Στη συνέχεια συνάντησε αντίσταση από την ομάδα του Δρυμού, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία των αθλητριών της και έφτασε στη νίκη.

Τα σετ: 25-12, 25-19, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Αθανασιάδου, Παπάζογλου, Αρμουτσή, Ταυλίκου, Γκόλτσιου, Σουπιώνη, Ιασωνίδου (λ) - Ευγενίδου (λ), Λιούτα, Αμπεριάδου, Δριντσούδη, Γούση.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Τρύψια): Κωστοπούλου, Λάκη, Καραγιάννη, Ρωφαλίκου, Καραντάκη, Φούρα, Χατζηαστερίου (λ) - Λεούδη, Γιάμπαστου.

* Με νίκη ολοκλήρωσε τους αγώνες της και η Β’ ομάδα των Κορασίδων, που στην πλειοψηφία της αποτελούνταν από παγκορασίδες. Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη νίκησε εκτός έδρας τον Παναθλητικό Συκεών με 3-0 (25-18, 25-13, 25-13) και ο απολογισμός της σε εννέα αγώνες ήταν 6 νίκες και 3 ήττες. Στο παιχνίδι της Κυριακής αγωνίστηκαν οι Κιρκινέζη, Ηλία, Κρότκα, Κιρτσάνη, Κολιού, Λαζαρίδου, Ρουμελιώτη, Πυργιώτη, Κοκτσίδου, Τσουμπέκη, Ατσου, Φούσκα, Αντωνιάδου (λ), και Κοκαβέση (λ).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Β' ΟΜΑΔΑΣ