Μεγάλη ευκαιρία να πετύχει σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή έχασε η εφηβική ομάδα της Ελπίδας, αφού προηγήθηκε με 2-0 και στο τέλος κατάφερε να χάσει με 2-3. Ηταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο η καθίζηση στο τέλος του τρίτου σετ και ο τρόπος που χάθηκε το ματς δημιουργούν προβληματισμό, καθώς στην επόμενη φάση τέτοια λάθη θα είναι καταδικαστικά.

Η Ελπίδα επέβαλε το ρυθμό της στα δύο πρώτα σετ και έκανε σχετικά εύκολα το 2-0, χάρη στο καλό της σέρβις και την επιθετική δραστηριότητα των Γαληρόπουλου και Μπολέτου.Στο τρίτο η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου διατηρούσε το προβάδισμα μέχρι το 22-19, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι και έβαλε τον Ηρακλή ξανά στο παιχνίδι. Ακόμη χειρότερα ήταν τα πράγματα στο τέταρτο σετ, όπου η Ελπίδα απεμπόλησε διαφορά έξι πόντων (18-12), ενώ στο τάι μπρέικ ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα και είχε δύο ματς μπολ. Η Ελπίδα ισοφάρισε το 12-14, αλλά ένα χαμένο σέρβις και μία χαμένη επίθεση έφεραν τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Τα σετ: 25-15, 25-20, 23-25, 23-25, 14-16

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Γαληρόπουλος, Μιχελάκης, Επιτροπάκης, Καραβιδόπουλος, Μπολέτος, Σκλόπης, Σταυρίδης (λ) - Καρακόλιας, Καλλέργης, Χατζηνάκος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπαμπαλιούτας): Καλαϊτζίδης, Βαρβεσιώτης, Στεφανίδης, Τζιουμάκας, Καρανταΐδης, Ιωαννίδης, Μπουράκης (λ) - Λαντζούρης, Παπαζήσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ