Λίγες μέρες μετά τον αγώνα της Σαντορίνης και τον πολύτιμο βαθμό που πήρε από τον ΑΟ Θήρας, την γυναικεία ομάδα της Ελπίδας περιμένει άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι, καθώς την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου υποδέχεται στο «Ι. Λεμονίδης» τον πρωταθλητή Ολυμπιακό (18.00).

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει ούτε μας φοβίζει», τόνισε η Αθηνά Καραμούτσα στο aselpis.gr. «Βλέπουμε τον αγώνα σαν μία πρόκληση και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Προερχόμαστε από δύο καλές εμφανίσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», συμπλήρωσε η 19χρονη πασαδόρος.

Από την πλευρά του ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης έχει στο μυαλό του τα συνεχόμενα παιχνίδια και γι’ αυτό δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του. «Συνεχίζουμε ένα βαρύ πρόγραμμα, αφού τέσσερις μέρες μετά τον ΑΟ Θήρας θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και το Σάββατο θα πρέπει να ταξιδέψουμε στην Αθήνα. Το έργο μας είναι ασφαλώς εξαιρετικά δύσκολο, αφού η διαφορά δυναμικότητας με τον πρωταθλητή είναι δεδομένη. Ωστόσο θέλουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα στον κόσμο μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Ολυμπιακός, πρωταθλητής τα τέσσερα τελευταία χρόνια και κυπελλούχος τα προηγούμενα έξι, έχει στις τάξεις του τρεις ξένες, την Σέρβα ακραία Ανα Λαζάρεβιτς, την Λευκορωσίδα ακραία Νατζέγια Μαλασάι και την Γερμανίδα διαγώνια Σάσκια Χίπε. Στην ομάδα του Πειραιά αγωνίζονται επίσης οι διεθνείς Ελληνίδες Κατερίνα Γιώτα, Στέλλα Χριστοδούλου, Γεωργία Λαμπρούση, Μελίνα Εμμανουηλίδου και Ζένια Τσίμα. Προπονητής είναι ο Σέρβος Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.