Αλλη μία σημαντική εντός έδρας νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η αντρική ομάδα μπάσκετ της Ελπίδας απέναντι στον Φρυγανιώτη, με σκορ 62-34. Χάρη στη νίκη αυτή, η Ελπίδα βρίσκεται μόνη στην 3η θέση του πρωταθλήματος και απέχει μία νίκη από τους πρωτοπόρους.

Το παιχνίδι κύλησε ομαλά με την Ελπίδα να έχει το «πάνω» χέρι. Το πρώτο δεκάλεπτο είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι με τις ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τις άμυνες να κυριαρχούν. Το δεύτερο δεκάλεπτο στάθηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα, με την Ελπίδα να ευστοχεί σε 5 σουτ έξω από την ζώνη των 6,75 μ., ανοίγοντας έτσι την ψαλίδα της διαφοράς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Στέργιου Γκούμα, εκμεταλλευόμενη την διαφορά έπαιξε ελεύθερα, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που την διατηρεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, είναι προγραμματισμένο για τις 11/11 στο γήπεδο Αγίου Παύλου με τον Αλέξανδρο Συκεών.

Τα δεκάλεπτα: 11-9, 36-17, 48-23, 62-34

ΕΛΠΙΣ (Γκούμας): Φωτιάδης, Χρηστίδης 11 (3), Παπαγιοβάνης, Κεραμίδης 1, Καδηγιαννάκης 9, Χλωρός 13 (4), Τσιάνης 7 (1), Πλιόσκας 1, Πανταζής 6, Δημάκης 3, Μπέλλος 11 (1).

ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗΣ (Χατζηκυριακίδης): Βελίκης 4, Δρέτας, Καραγιαννίδης, Ξουρίδας 2, Σουρλής, Μακρίδης 2, Αλ. Δελής 4, Φωτιάδης, Αθ. Δελής 10, Παπουνίδης 6, Τσούκας 6, Φουτζίδης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ