Παρούσα για έκτη συνεχόμενη χρονιά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων θα είναι η Ελπίδα, μετά την τρίτη θέση που κατέκτησε στο Final Four της ΕΠΕΣΘ. Στον αγώνα της τελευταίας μέρας, που είχε χαρακτήρα «μικρού τελικού», η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη κατάφερε να νικήσει τον Ν. Βότση με 3-2 με τον τρόπο που αυτή ξέρει… μια ακόμη επική ανατροπή!

Όπως και στον αγώνα της κανονικής περιόδου, ο αντίπαλος προηγήθηκε εύκολα με 2-0 καθώς η Ελπίδα συνέχιζε τις άσχημες εμφανίσεις της στο τουρνουά. Το καλό ξεκίνημα του τρίτου σετ βοήθησε να αλλάξει η εικόνα του ματς και οι «πράσινες» ξαναβρήκαν την ηρεμία τους. Και στο τάι μπρέικ η Παπάζογλου έκανε το σκορ 6-0 από τη γραμμή του σέρβις και η Ελπίδα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Το χάλκινο μετάλλιο πανηγυρίστηκε από όλους σαν… χρυσό, καθώς αυτή η καινούργια ομάδα κατάφερε από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της να φτάσει ψηλά και τώρα θα έχει τον χρόνο για να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η παρουσία στο γήπεδο αρκετών από τις μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες, που μαζί με τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου στάθηκαν στον πλευρό της ομάδας.

Τα σετ: 12-25, 19-25, 25-21, 25-21, 15-8

ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Δριντσούδη, Παπάζογλου, Σαλαγκούδη, Τσιφλικιώτη, Αρμουτσή, Χυτίρογλου, Ευγενίδου (λ) - Μήτσκου (λ), Σουπιώνη, Σκλόπη, Καλομοίρη, Κοκαβέση, Σκεφαλέ, Σκιαδά.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Βαλσαμίδης): Κώστογλου, Αλέξη, Λαζαρίδου, Σαρλή, Θωμαΐδου, Κυριακίδου, Πετρινόλη (λ) - Καλονίκου (λ), Πετροπούλου, Λιούτα, Αντύπα, Νταντούλα, Ιορδανίδου.

* Η Ελπίδα συγχαίρει όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους στο Final Four της ΕΠΕΣΘ και ειδικότερα τους πρωταθλητές Μακεδόνες Αξιού για την κατάκτηση του τίτλου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΣ Ελπίς & Deltasports