Πολλές συγκινήσεις και μεγάλη ένταση είχε το ντέρμπι της Α2 Ανδρών ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Πήγασο, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Πολίχνης με 3-2 και την κατέστησε πλέον φαβορί για την δεύτερη θέση και τα μπαράζ των δευτεραθλητών. Ενδεικτικές της έντασης ήταν οι τρεις κόκκινες κάρτες (δύο στον Πήγασο και μία στην Ελπίδα) και οι πολλές αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Ελπίδα έκανε ιδανικό ξεκίνημα, κερδίζοντας εύκολα το πρώτο σετ και θα μπορούσε να κάνει το 2-0 αν αξιοποιούσε το προβάδισμα που είχε στο δεύτερο σετ (21-17). Στο τάι μπρέικ ο Πήγασος ξέφυγε με 7-1, η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου κατάφερε να πλησιάσει αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Για την Ελπίδα υπάρχει διακοπή δύο εβδομάδων και θα ακολουθήσει ο εκτός έδρας αγώνας με την ΧΑΝΘ στις 9 Απριλίου.

Τα σετ: 25-11, 26-28, 19-25, 25-22, 11-15

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Παντίρης, Βασιλειάδης, Βουλγαρίδης, Σταυρακάκης, Χριστόφας, Χατζηχριστάκης, Ξένος (λ) - Ταλαμπίρης (λ), Βελιχάι, Σταυρίδης, Μπολέτος.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κουτουνίδης): Κομητούδης, Ρούσσος, Γκουγκούρας, Αντύπας, Παπάζογλου, Παράσογλου, Κοντοκώστας (λ) - Τζιάβρας (λ), Χρηστάκος, Καπετανίδης, Κουκουμάκας, Μωυσίδης, Γκιουγκής.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Αίας - Νέστωρ 3-2, ΓΕΑ - ΑΣ Γιάννενα 3-1, Ενωση Τούμπας - ΕΑ Λάρισας 3-1, Νίκη Αιγινίου - Μακεδονικός 3-1, ΧΑΝΘ - ΑΕ Κομοτηνής 3-1.