Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Ελπίδα στο Αιγίνιο, στο ντέρμπι της κορυφής της Α2 Ανδρών. Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην τρίτη θέση, με τον πολύ καλό απολογισμό των 10 νικών σε 12 αγώνες.

Οσον αφορά τον αγώνα, η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και σε αυτό έπαιξε ρόλο και η απουσία του αρχηγού της Φώτη Βασιλειάδη. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε το δεύτερο σετ, όπου η Ελπίδα προηγήθηκε μέχρι και με 18-12, αλλά ένα «μπλακ άουτ» σε υποδοχή και επίθεση έφερε την ισοφάριση για τους γηπεδούχους και οδήγησε στο 2-0.

Tα σετ: 25-17, 25-22, 25-22

ΝΙΚΗ (Στράντζαλης): Γκορίδης, Αναστασιάδης, Λαμπρινός, Βουλκίδη, Γεωργόπουλος, Ιωαννίδης, Κνάπεκ (λ) - Ματσκίδης (λ), Παπαλεξίου, Κιοσσές, Ντουντούδης.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Χριστόφας, Μπατσαράς, Βουλγαρίδης, Χατζηχριστάκης, Παντίρης, Σταυρακάκης, Ξένος (λ) - Ταλαμπίρης (λ), Καραβιδόπουλος, Ακριτίδης, Βελιχάι, Μπολέτος, Σταυρίδης.

* Τα άλλα αποτελέσματα: ΑΣ Γιάννενα - ΕΑ Λάρισας 3-1, ΑΟ Σερρών - Νέστωρ 1-3, Ενωση Τούμπας - ΑΕ Κομοτηνής 3-1, Αίας - Πήγασος 1-3, ΓΕΑ - Μακεδονικός αναβλήθηκε.

* Η Ελπίδα εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της ΓΕΑ για την ξαφνική απώλεια του προέδρου της Στέργιου Δημούδη.