Την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα Νεανίδων γνώρισε η Ελπίδα στην πρεμιέρα της Β’ φάσης από τον Αρη με 3-0. Ηταν επίσης η πρώτη ήττα για τις νεάνιδες του συλλόγου μετά από τέσσερα χρόνια (από το 2011) και έξι συνεχόμενες νίκες επί του αντιπάλου της.

Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη δεν έδειξε το γνωστό της πρόσωπο και έκανε πολλά λάθη, ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι όταν προηγήθηκε με 18-14 στο τρίτο σετ, αλλά ένα «νεκρό διάστημα» δεν της επέτρεψε να το κατακτήσει.

Η ήττα αυτή δεν αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ και η Ελπίδα ετοιμάζεται για ένα νέο ξεκίνημα την Δευτέρα 14/12 με αντίπαλο τον Ν. Βότση στους Αμπελόκηπους.

Τα σετ: 23-25, 20-25, 23-25

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Δροσοπούλου, Καλαντάτζε, Κομνίνο, Δάκου (λ) - Αμπεριάδου, Πανταζή, Χυτίρογλου, Α. Παπάζογλου, Τσιφλικιώτη, Σπανού, Κιόσια (λ).

ΑΡΗΣ (Ιόβτσεφ): Σταματίου, Πήττα, Ζωίδου, Γουγούση, Καθάριου, Θ. Κοσμά, Χίτζιου (λ) - Λαϊνάκη, Μπουσνάκη, Σαρηγιαννίδου, Γερομίχαλου.