Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες Εφήβων και Νεανίδων της Ελπίδας στους αγώνες αυτής της εβδομάδας. Η ομάδα Νεανίδων, που αγωνίστηκε κατά βάση με κορασίδες, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στην Περαία τον Περσέα με 3-0 και παραμένει αήττητη στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος, την Δευτέρα 23/11, ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Τα σετ: 25-9, 25-14, 25-17

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Πανταζή, Δροσοπούλου, Κουτούλα, Χυτίρογλου, Τσιφλικιώτη, Καρακατσιάνη, Δάκου (λ) - Κιόσια (λ), Σαλαγκούδη, Σπανού, Λεονταρίδου, Αρμουτσή, Α. Παπάζογλου, Αμπεριάδου.

* Αντίθετα η ομάδα Εφήβων, που βρίσκεται επίσης σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση, πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση και έχασε στους Αμπελόκηπους από τον Αίαντα Ευόσμου με 1-3. Την Κυριακή 22/11 η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου παίζει στο Κατσάνειο με τον Ηρακλή.

Τα σετ: 15-25, 25-18, 22-25, 21-25

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Παντίρης, Σταυρακάκης, Μπατσαράς, Καραβιδόπουλος, Μπολέτος, Ταλαμπίρης, Καραντάκης (λ) - Καραμούτσας (λ), Σταυρίδης, Κόκκινος, Γεωργακούδης, Καρακόλιας, Χατζηνάκος, Σκλόπης.