Παρά τις δυσκολίες του αγώνα και την τεταμένη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, οι Εφηβοι της Ελπίδας νίκησαν εκτός έδρας τον Αρη με 3-2, πετυχαίνοντας άλλη μία ανατροπή από αυτές που έχουν συνηθίσει φέτος οι ομάδες βόλεϊ του συλλόγου.

Ο Αρης ήταν ελαφρά καλύτερος στα δύο πρώτα σετ και προηγήθηκε με 2-0, αλλά στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου πήρε τα ηνία του αγώνα και ισοφάρισε. Στο τάι μπρέικ ο προπονητής των αντιπάλων κατέφυγε στην ένταση, αλλά η τακτική του είχε αντίθετα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο ίδιος στο 6-6 και η Ελπίδα να κάνει σερί 5-0 και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι.

Οι ασχήμιες των γηπεδούχων συνεχίστηκαν, αλλά η Ελπίδα έφτασε στη νίκη που της εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ. Επόμενος αντίπαλος, την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, ο Αίας Ευόσμου.

Τα σετ: 25-18, 25-20, 16-25, 22-25, 9-15

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Μπατσαράς, Παντίρης, Σταυρακάκης, Μπολέτος, Καραβιδόπουλος, Ταλαμπίρης, Καραντάκης (λ) - Κόκκινος, Σταυρίδης, Καραμούτσας, Σκλόπης.

* Την ίδια ώρα, η ομάδα Νεανίδων πρόσθεσε άλλη μία εύκολη νίκη στο ενεργητικό της και περιμένει την τυπική ολοκλήρωση της πρώτης φάσης. Την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη παίζει στην Περαία με τον Περσέα.

Τα σετ: 25-12, 25-14, 25-19

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Νώτη, Α. Παπάζογλου, Ντολοπούλου, Δροσοπούλου, Καλαντάτζε, Δάκου (λ) - Κιόσια (λ), Σαλαγκούδη, Χυτίρογλου, Τσιφλικιώτη, Σπανού, Αμπεριάδου, Λεονταρίδου.