Ακόμη έναν αγώνα θρίλερ είδαν οι φίλοι της Ελπίδας το βράδυ της Κυριακής, αφού είδαν την ομάδα τους να βρίσκεται ξανά πίσω στο σκορ με 0-2, πριν αφυπνιστεί και νικήσει τον ΑΣ Γιάννενα με 3-2.

Ο αγώνας θύμισε σε πολλά σημεία του εκείνον της περασμένης εβδομάδας στο Ασβεστοχώρι, καθώς η Ελπίδα έχασε σχετικά εύκολα το πρώτο σετ. Στο δεύτερο ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης προσπάθησε με τις αλλαγές να διαφοροποιήσει την εικόνα και το 9-15 ισοφαρίστηκε χάρη στο σερβίς της Αθηνάς Καραμούτσα από τη γραμμή του σέρβις. Τα λάθη όμως συνεχίστηκαν και η ομάδα της Ηπείρου έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια η Ελπίδα έγινε πιο πιεστική στο σέρβις και βελτίωσε την υποδοχή της, με αποτέλεσμα να μειώσει (1-2), ενώ στο τέταρτο σετ οι θεατές παρακολούθησαν ένα πρωτοφανές αλαλούμ από τις φιλοξενούμενες, που έχαναν συνεχώς τις θέσεις τους στο γήπεδο και υπέπεσαν σε συνεχείς παραβάσεις. Στο τάι μπρέικ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν μέχρι το 8-8, αλλά ένα νέο σερί καλών σερβίς από την Κατερίνα Παπάζογλου έκρινε οριστικά την αναμέτρηση.

Η Ελπίδα, που αγωνίστηκε χωρίς την τραυματία αρχηγό της Κατερίνα Μπολέτου, ταξιδεύει την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με την τοπική Νίκη.

Τα σετ: 21-25, 24-26, 25-15, 25-11, 15-9

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Σεφεριάδου, Παπάζογλου, Μ. Μπολέτου, Ντολοπούλου, Νώτη, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Ευγενίδου (λ), Λουτατίδου, Γκοβεδάρου, Καραμούτσα, Κιουτσιούκη, Βουγιουκλίδου, Κομνίνο.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Ζαρκαλής): Γ. Μαγκλάρα, Χ. Μαγκλάρα, Κλούμπα, Ασημακίδου, Χατζηγιαννάκου, Παπάζογλου, Στεφάνου (λ) - Καλύβα (λ), Ντέρου, Χαρατζόγλου, Λάγκα, Τζαλαλή.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Ν. Βότσης - Νέα Γενεά 0-3, Ποσειδών Βέροιας - Καμπανιακός 3-2, Ηρακλής Ιωαν. - Νίκη Αλεξ. 0-3.