Δύσκολη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Ελπίδα στους Αμπελόκηπους επί της ΓΕΑ με 3-2 και παρέμεινε αήττητη μετά την τρίτη αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Η απώλεια των δύο διαγωνίων Βασιλειάδη και Βεληχάι επηρέασε την ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου και η «κακή» μέρα φάνηκε από το πρώτο σετ, όταν παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα (20-9) το παιχνίδι έγινε ντέρμπι (23-22).

Στα επόμενα σετ οι έμπειροι Εβρίτες κατάφεραν να επιβάλλουν πλήρως το ρυθμό τους και με όπλο το μπλοκ προηγήθηκαν 2-1 και 20-18. Η Ελπίδα όμως κατάφερε να ισοφαρίσει και να κατακτήσει εύκολα το τάι μπρέικ, στο οποίοι οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν. Το επόμενο Σάββατο 24/10 η Ελπίδα θα κάνει το πρώτο της φετινό ταξίδι, αφού θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον τοπικό ΑΟ Σερρών.

Τα σετ: 25-22, 15-25, 11-25, 25-23, 15-7

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Ακριτίδης, Σταυρακάκης, Σαχπατζίδης, Μαυρίδης, Βουλγαρίδης, Χριστόφας, Ταλαμπίρης (λ) - Ξένος (λ), Παντίρης, Καραβιδόπουλος, Μπολέτος, Μπατσαράς, Σταυρίδης, Καραντάκης.

ΓΕΑ (Κρεούζης): Κωνσταντινίδης, Στοϊλούδης, Γραμματικάκης, Ανδρεάδης, Μπουφίδης, Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης (λ) - Κώτας, Τασάκος.