Το πρώτο εικοσαήμερο προετοιμασίας συμπλήρωσε η ανδρική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κάνει μια νέα αρχή έχοντας στον πάγκο τον Γιώργο Καραβιδόπουλο αντί του Γιάννη Κυλίτση. Νέοι και παλαιοί αθλητές προπονούνται με εντατικούς ρυθμούς, καθώς το ρόστερ της ομάδας έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, και ο νέος προπονητής δεν κρύβει ότι στόχος της Ελπίδας είναι να κάνει πρωταθλητισμό στον Γ όμιλο της Α2 Ανδρών.

«Δική μου φιλοσοφία, όπου και αν δουλεύω, είναι ο πρωταθλητισμός. Θέλω να είμαστε μέσα στο γκρουπ των διεκδικητών και θεωρώ ότι 4-5 ομάδες είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Θα έχουμε επίσης καλή εφηβική ομάδα, καθώς η προσθήκη νέων παικτών θα την βοηθήσει να διεκδικήσει διακρίσεις. Όλα αυτά προϋποθέτουν σκληρή δουλειά και συνεχή προσπάθεια από όλους μας», δήλωσε ο κ. Καραβιδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Οσον αφορά τις πρώτες μέρες του στα… πράσινα, ο νέος τεχνικός του συλλόγου τόνισε: «Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα έχουν να κάνουν με την συνύπαρξη των νεώτερων σε ηλικία παικτών με τους μεγαλύτερους. Οι νεοαποκτηθέντες αθλητές επιλέχτηκαν με κριτήρια τον χαρακτήρα τους, την όρεξη για δουλειά και τη νοοτροπία πρωταθλητισμού. Αν καταφέρουμε να συνδυάσουμε σωστά την παρουσία παλιών και νέων, τότε θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».