Πέντε νέα πρόσωπα θα ενισχύσουν την ανδρική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που θα πορευθεί από φέτος με τον Γιώργο Καραβιδόπουλο στον πάγκο της. Τα νέα αποκτήματα του συλλόγου είναι ο 27χρονος ακραίος Αντώνης Μαυρίδης, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο 19χρονος πασαδόρος Νίκος Παντίρης από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (πέρυσι αγωνίστηκε στην ΜΕΝΤ), ο 22χρονος κεντρικός Νίκος Χριστόφας, πέρυσι μέλος της ΑΕ Κομοτηνής, ο 20χρονος Χαράλαμπος Βελιχάι από τον Πήγασο Πολίχνης και ο 18χρονος Νίκος Καραβιδόπουλος που πέρυσι έπαιξε στην ΧΑΝΘ. Παράλληλα, το παιδικό τμήμα ενισχύθηκε με τους Αλέξανδρο Κόκκινο (16 χρονών) και Ιάσωνα Αθανασίου (14 χρονών) από τον Περσέα, καθώς και τον Γιώργο Πούλο (14 χρονών) από τον Μακεδονικό.

Στην ομάδα παρέμεινε ο αρχηγός Φώτης Βασιλειάδης, που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας μαζί με τους Γιώργο Ακριτίδη, Γρηγόρη Σαχπατζίδη, Αντώνη Βουλγαρίδη, Παράσχο Γαβριήλ και τους νεαρότερους Τάσο Σταυρακάκη, Φρειδερίκο Ταλαμπίδη, Γιώργο Μπολέτο, Μάριο Καραντάκη και Βασίλη Σταυρίδη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Ελπίδα. Δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη για να συμφωνήσω και οι λόγοι γι’ αυτό ήταν οι έφοροι κκ Μάρτσης και Ιακωβίδης, ο Φώτης Βασιλειάδης και φυσικά ο νέος προπονητής κ. Καραβιδόπουλος. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε ματς και η ατομική και ομαδική βελτίωση», δήλωσε ο Γιώργος Ακριτίδης, που ανανέωσε την παραμονή του στον σύλλογο και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην προπονητή μας Γιάννη Κυλίτση για την άριστη συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν με υγεία».

Στους αθλητές που αποχώρησαν από τον σύλλογο, η Ελπίδα εύχεται καλή πορεία στους νέους σταθμούς της καριέρας τους και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους.