Η εξαιρετική παρουσία της Κατερίνας Παπάζογλου στο Final Four επιβραβεύτηκε με την απονομή δύο ατομικών διακρίσεων. Η διεθνής ακραία της Ελπίδας, που ξεχώρισε και τις δύο ημέρες, αναδείχτηκε καλύτερη επιθετικός και καλύτερη σέρβερ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει προετοιμασία με την Εθνική Ομάδα Κορασίδων για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ: «Το Σάββατο αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά ακόμη κι όταν το κάναμε δεν παίξαμε καλά και δεν φτάσαμε στα επίπεδα που μπορούμε. Η νίκη της Ηλιούπολης ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Την Κυριακή καταφέραμε να ξεπεράσουμε την απογοήτευση του χαμένου ημιτελικού. Είχαμε περισσότερη φρεσκάδα και μεγαλύτερη πίστη και πήραμε τη νίκη σχετικά εύκολα. Φτάσαμε δύσκολα στο Final Four και η τρίτη θέση είναι επιτυχία για τα κορίτσια. Δεν είχαμε πολλές προπονήσεις στα πόδια μας, αλλά πήραμε τον τίτλο στην Θεσσαλονίκη που ήταν πολύ δύσκολο και χάσαμε στις λεπτομέρειες τον ημιτελικό».

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, η Ελπίδα συγχαίρει τους ανθρώπους της ΕΣΠΕΚΕΛ και του ΓΣ Τυρνάβου για την διοργάνωση και τη φιλοξενία και ευχαριστεί τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις συγκινήσεις που μας χάρισαν.