Με την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Ελπίδα από τον Τύρναβο, όπου πήρε μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη συμμετείχε στο μικρό τελικό και κατάφερε να ξεπεράσει την απογοήτευση του χαμένου ημιτελικού, για να φτάσει στη νίκη επί της ΕΑ Λάρισας με 3-0. Οι αθλήτριες της Ελπίδας είχαν την αντίδραση που έπρεπε, έδειξαν εγωισμό και είχαν την εικόνα μιας σοβαρής ομάδας, μιας πρωταθλήτριας με αξιοπρέπεια.

Τα σετ: 26-24, 25-20, 25-7

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Κουτούλα, Σουπιώνη (λ) - Δροσοπούλου, Πανταζή, Δάκου, Αμπεριάδου, Καρακατσιάνη.

ΕΑΛ (Πνάκας): Σταυροθεωδόρου, Παπακώστα, Δούρου, Τάση, Γεροκώστα, Κοντονάσιου, Τσουκαλά (λ) - Γεωργάκα, Ζιάγγα, Στατίρη, Γίτση.

* Το Σάββατο η απερχόμενη πρωταθλήτρια έχασε στις λεπτομέρειες -αλλά δίκαια- τον ημιτελικό του Σαββάτου από τον ΓΣ Ηλιούπολης με 3-2, αφού βρέθηκε σε κακή μέρα. Με εξαίρεση το δεύτερο σετ στο οποίο κυριάρχησε, η Ελπίδα δεν κατάφερε να δείξει το καλό της πρόσωπο και έκανε πολλά λάθη. Ενδεικτικά σημεία του ματς ήταν το… μπλακ άουτ του τρίτου σετ, όπου το 16-15 υπέρ της ομάδας μας έγινε 16-23, αλλά και η τρομερή ανατροπή του τάι μπρέικ από 2-8 σε 13-13! Δυστυχώς όμως η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε.

Τα σετ: 21-25, 25-16, 17-25, 25-23, 14-16

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Ντολοπούλου, Νώτη, Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Κουτούλα, Σουπιώνη (λ) - Δροσοπούλου, Πανταζή, Δάκου, Αμπεριάδου, Καρακατσιάνη.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Λυκογιάννη): Καπέλλου, Γεωργίου, Ευθυμιοπούλου, Πατεράκη, Πανταζοπούλου, Λ. Μπανίκα, Κυριαζοπούλου (λ) - Αρβανίτη, Παπαθανασίου, Κασαπόγλου.