Μετά από δύο χρόνια κυριαρχίας, η ΕΛΠΙΔΑ έχασε την Κυριακή το πρωτάθλημα Κορασίδων της ΕΠΕΣΘ, αφού ηττήθηκε από τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη παρουσιάστηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς την απαραίτητη συγκέντρωση, έκανε πολλά λάθη και το τελικό αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο, αφού η αντίπαλη ομάδα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη. Μοναδικό κέρδος για την Ελπίδα ήταν η ελπιδοφόρα παρουσία των παγκορασίδων Αμπεριάδου, Σουπιώνη και Καλομοίρη. 

Το Final Four ολοκληρώθηκε με την Ελπίδα στην τρίτη θέση, μετά από τριπλή ισοβαθμία με τον Αρη (τερμάτισε δεύτερος) και τον ΑΣΚ Λαγκαδά (τέταρτος), αλλά και το εισιτήριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Εξάλλου οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι συνεχόμενες, αφού την Τετάρτη ακολουθεί ο δύσκολος εξ αναβολής αγώνας με τον ΕΟ Σταυρούπολης και την Παρασκευή η ομάδα θα αναχωρήσει για την Καστοριά, όπου θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.

Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-13

ΑIAΣ (Ζυγούρης): Νικολαΐδου, Τζιαρλή, Παπαδημητρίου, Μακρή, Καλαγασίδου, Ξανθοπούλου, Καραγιάννη (λ) - Τοπούρτη, Ατματζίδου, Στρατή, Ρουμελιώτη, Κανταρτζή.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Κουτούλα, Καρακατσιάνη, Παπάζογλου, Δροσοπούλου, Πανταζή, Αμπεριάδου, Δάκου (λ) - Κοκαβέση, Μαμουλασβίλι, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Χυτίρογλου.

* Μετά τη λήξη του Final Four Κορασίδων, η διοίκηση της Ελπίδας συγχαίρει τον Αίαντα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και τις ομάδες του Αρη και του ΑΣΚ Λαγκαδά για την συμμετοχή τους. Επίσης, συγχαίρει την ΕΠΕΣΘ για την εξαιρετική διοργάνωση και ευχαριστεί τον Πήγασο Πολίχνης για την φιλοξενία και τους φίλους του συλλόγου που στήριξαν τις αθλήτριες στο γυμναστήριο της Πολίχνης.