Πρώτη και αήττητη στον όμιλό της προκρίθηκε η Ελπίδα στην Β φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων, κερδίζοντας και τον Μ. Αλέξανδρο στην έδρα του με 3-0. Μαζί με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Ελπίδα συνεχίζουν οι ΠΟ Μουδανιών, Μακεδόνες Αξιού, Ν. Βότσης και ένας από τους Απόλλωνα ή Αρη (παίζουν μεταξύ τους την Τετάρτη). Η κλήρωση της Β Φάσης θα γίνει την Πέμπτη και οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου.

Τα σετ: 16-25, 18-25, 10-25

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Καμπερίδης): Ρουσίδου, Μιχαηλίδου, Παπανικολάου, Αντωνιάδου, Εμμανουηλίδου, Τζαφέρη, Παπαστεργίου, Παπαδοπούλου, Λαγοπούλου, Κυρατλή, Μορφουλά, Τσιολιαρίδου.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα, Παπάζογλου, Κουτούλα, Ντολοπούλου, Νώτη, Καλαντάτζε, Σουπιώνη (λ) - Ντουμάνι, Δάκου, Τζεϊρανίδου, Αμπεριάδου, Καρακατσιάνη.

* Αντίθετα, με ήττα 3-0 από τον πρωτοπόρο Πήγασο ολοκλήρωσε η Ελπίδα τους αγώνες της στην Α Φάση του πρωταθλήματος Εφήβων. Η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση προκρίθηκε στην Β Φάση, μαζί με τους Πήγασο, Ηρακλή, Αίαντα, ΧΑΝΘ και Αρη. Η κλήρωση της Β Φάσης θα γίνει την Τρίτη και οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, ώστε να αναδειχτούν οι τέσσερις που θα συνεχίσουν στο Final Four.

Τα σετ: 18-25, 21-25, 21-25

ΕΛΠΙΣ (Κυλίτσης): Σταυρίδης, Μάρτσης, Χρηματόπουλος, Μπατσαράς, Σταυρακάκης, Καραντάκης, Παπαδόπουλος, Καρακόλιας, Γιαμούκογλου, Μπέλλος, Ταλαμπίρης (λ).

ΠΗΓΑΣΟΣ (Γαϊδατζής): Κομητούδης, Χρηστάκος, Κιριμκίρογλου, Βελιχάι, Μωυσίδης, Γκρέμπενικ, Αντύπας, Σταυρίδης, Ριζόγλου, Κανελιάς, Γκιουγκής (λ), Τζιάβρας (λ).