Στον πιο δύσκολο αγώνα που έδωσε μέχρι τώρα, η Ελπίδα νίκησε με 3-0 τον ΠΟ Μουδανιών, μία από τις ομάδες που θα συναντήσει και στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων. Η ομάδα της Χαλκιδικής προέβαλε σθεναρή αντίσταση αλλά στο τέλος υπερίσχυσε η εμπειρία των αθλητριών της Ελπίδας, που αφιέρωσαν τη νίκη στον προπονητή τους Γιώργο Χρυσομαλλίδη για τα γενέθλιά του. H νίκη αφιερώθηκε επίσης στην άτυχη Αλεξάνδρα Δροσοπούλου, που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του 2ου σετ, έχοντας παίξει μόλις τρεις πόντους. Η οικογένεια της Ελπίδας της εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα. Από τα χαρακτηριστικά του αγώνα και το ότι η πασαδόρος μας Σάρα Τζεϊρανίδου έπαιξε για πρώτη φορά αντίπαλος με την αδελφή της Ντανιέλα...

Τα σετ: 25-20, 25-22, 25-18

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Παπάζογλου, Καλαντάτζε, Κουτούλα, Νώτη, Ντολοπούλου, Καραμούτσα, Σουπιώνη (λ) - Δάκου, Δροσοπούλου, Καρακατσιάνη, Αμπεριάδου, Σ. Τζεϊρανίδου.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Κατριλιώτη): Αρνάκη, Ντ. Τζεϊρανίδου, Μάνου, Ευτατόγλου, Παπαβασιλείου, Γιακουμάκη, Πάλιουρα (λ) - Μπιτλή, Μαντάκη.

Η Ελπίδα ολοκληρώνει τους αγώνες της για την 1η φάση την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Μ. Αλέξανδρο.