Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της Α2 Ανδρών, η ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων «ανεβάζει στροφές» και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Σαββάτου με τον Μακεδονικό. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ξεχωριστή για τον Γιάννη Κυλίτση, αφού θα βρίσκεται για δέκατη χρονιά στον πάγκο της Ελπίδας, με την οποία έχει συνδέσει την προπονητική του καριέρα.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για την εικόνα που περιμένει να δει φέτος: «Η Ελπίδα ανανέωσε το ρόστερ της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αποκτήθηκαν δύο έμπειροι παίκτες και προωθήθηκαν στην ομάδα αρκετοί έφηβοι, τους οποίους θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας με την βοήθεια των παλαιότερων. Στόχος μας, όπως πάντα, είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία, με σεβασμό στο άθλημα και τους αντιπάλους. Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι και ειδικά αυτό της πρεμιέρας με τον Μακεδονικό, που είναι πολύ ενισχυμένος».

Οσο για το τι περιμένει από το φετινό πρωτάθλημα…

«Δυστυχώς είμαι απογοητευμένος από την εικόνα της κατηγορίας, καθώς το επίπεδο έχει πέσει και το πρωτάθλημα έχει υποβαθμιστεί από την ύπαρξη τριών ομίλων και τις αποχωρήσεις ομάδων. Και δυστυχώς το ανδρικό βόλεϊ βαδίζει προς το χειρότερο…».