Την πρώτη του χρονιά στον πάγκο της Ελπίδας, ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης κατάφερε να κερδίσει δύο Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Νεανίδων, Κορασίδων) και να οδηγήσει την ομάδα στην τέταρτη θέση της Α2 Γυναικών. Φέτος, ο Θεσσαλονικιός τεχνικός ετοιμάζεται για την δεύτερη σεζόν στην Α2 και τονίζει:

«Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρυσι στην Α2 και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, αλλά και να διατηρήσουμε την παράδοση του συλλόγου στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Εχουμε αντικειμενικό πρόβλημα με τα σχολεία, καθώς πέντε αθλήτριές μας είναι στην Γ Λυκείου και δεν θα μπορούν να παρακολουθούν κανονικά τις προπονήσεις, ωστόσο τα κορίτσια έχουν την εμπειρία της κατηγορίας και οι νέες αθλήτριες έχουν ήδη δείξει ότι θα μας βοηθήσουν πολύ. Το μόνο που εύχομαι είναι να μην έχουμε τραυματισμούς.»

Για την πρεμιέρα της Κυριακής με αντίπαλο τη Νέα Γενεά, ο Γιώργος Χρυσομαλλίδης επισήμανε: «Αποτελεί πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας με τη Νέα Γενεά, αλλά είναι φυσικό να υπάρχει μια δόση αγωνίας όπως σε κάθε ξεκίνημα. Το πρωτάθλημα θα είναι αρκετά δυνατό και ισορροπημένο. Από όσα έχω δει ως τώρα, ο Αρης δείχνει να είναι ιδιαίτερα ισχυρός, αλλά θα πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα».