Την πρώτη θέση στο τουρνουά προετοιμασίας κατέκτησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, κερδίζοντας και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με 3-0 (25-10, 25-7, 25-6). Η περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη, αν και είχε αρκετά νέα πρόσωπα, έδειξε την ανωτερότητά της κερδίζοντας και τους τρεις αγώνες της χωρίς να χάσει σετ, ενώ την δεύτερη θέση κατέκτησε ο Ατρόμητος Τριαδίου, που νίκησε 3-1 τον ΕΟΣ. Στον χτεσινό αγώνα ο προπονητής της Ελπίδας χρησιμοποίησε τις Ταϊτζόγλου, Σουπιώνη, Καλομοίρη, Γούση, Ιασωνίδου, Σκιαδά, Θωμαϊδου, Αμπεριάδου, Πυργιώτη, Μηνασίδου, Λούλα και Ευγενίδου.

Οι κερκίδες στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" ήταν γεμάτες και οι νεαρές αθλήτριες ευχαριστήθηκαν ένα τριήμερο γεμάτο βόλεϊ, όπως έδειξαν τα χαμόγελα μετά το τέλος του τουρνουά. Η Ελπίδα ευχαριστεί τον ΕΟ Σταυρούπολης, τον Ατρόμητο Τριαδίου και τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας για τη συμμετοχή τους και δίνει ραντεβού στο επόμενο τουρνουά.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/9: Ελπίς - ΕΟΣ 3-0, Ατρόμητος Τριαδίου - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-0.
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/9: Ελπίς - Ατρόμητος Τριαδίου 3-0, Ποσειδών Μηχανιώνας - ΕΟΣ 1-3.
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/9: Ατρόμητος Τριαδίου - ΕΟΣ 3-1, Ελπίς - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-0.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ: 1. Ελπίς 6β, 2. Ατρόμητος Τριαδίου 5β, 3. ΕΟ Σταυρούπολης 4β, 4. Ποσειδών Μηχανιώνας 5β.

* Το τριήμερο 3-5 Οκτωβρίου διοργανώνει τουρνουά γυναικών στο γυμναστήριο "Ι. Λεμονίδης" με συμμετοχή του Ανατόλια, των Μακεδόνων Αξιού και του Αρη.