Τον τρίτο της Πανελλήνιο τίτλο και πέμπτο συνολικά για το 2014, κατέκτησε χτες η Ελπίδα στην Πολίχνη. Τα κορίτσια μας αναδείχτηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδος στις Κορασίδες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ολοκλήρωσαν μια ονειρεμένη σεζόν, κατά την οποία πρώτευσαν σε όλες τις αναπτυξιακές διοργανώσεις στις οποίες πήραν μέρος: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων και τα Πρωταθλήματα της ΕΠΕΣΘ σε Νεάνιδες, Κορασίδες και Παγκορασίδες!

Παράλληλα, οι άνθρωποι του συλλόγου πήραν τα συγχαρητήρια όλων για την εξαιρετική διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που έφεραν σε πέρας μαζί με τον ΑΣ Αρη.

Ο χτεσινός τελευταίος αγώνας της χρονιάς με αντίπαλο τον Ηρακλή Κηφισιάς, που έκρινε τον τίτλο, ήταν ένας πραγματικός τελικός, στον οποίο η Ελπίδα νίκησε με 3-1. Παρά την αντίσταση που συνάντησαν, οι αθλήτριες της Ελπίδας έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να φτάσουν στη νίκη, ειδικά μετά την απώλεια του δεύτερου σετ. 

"Νομίζω ότι καλύτερα δεν γινόταν. Αυτό που πετύχαμε φέτος θα μείνει στην ιστορία και θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις αθλήτριες της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν εδώ και 11 μήνες", δήλωσε ο προπονητής της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης, που στην πρώτη του χρονιά στον σύλλογο κέρδισε τα πάντα...

Τα σετ: 25-23, 24-26, 25-15, 26-24

ΕΛΠΙΔΑ (Χρυσομαλλίδης): Καραμούτσα 4, Παπάζογλου 18, Ντολοπούλου 16, Νώτη 14, Κουτούλα 2, Καλαντάτζε 19, Δάκου (λ) - Καρακάτσιάνη 1.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦ. (Πολύζος): Λάβδα 1, Λιόντα 4, Μαυράκου 1, Παπαδάτου 6, Κορναράκη 11, Σ. Γκρέκα 21, Οικονομοπούλου (λ) - Βαρατάκη (λ), Τσιάκουλα 4, Καραμαούνα 12.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, ο Αρης νίκησε τον ΓΣ Ηλιούπολης με 3-0 (23-25, 21-25, 25-16, 26-24, 15-11) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ελπίδα Αμπελοκήπων (9-2) 6
2. Ηρακλής Κηφισιάς (7-6) 5
3. Αρης (5-6) 4
4. ΓΣ Ηλιούπολης (2-9) 3

* Η διοίκηση της Ελπίδας ευχαριστεί όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και συνέβαλαν στην επιτυχία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Επίσης, συγχαίρει τον συνδιοργανωτή Αρη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και τις ομάδες του Ηρακλή Κηφισιάς και του ΓΣ Ηλιούπολης για την εξαιρετική παρουσία τους και εύχεται σε όλους τους φίλους του βόλεϊ... Καλό Καλοκαίρι.