Ελπίς Αμπελοκήπων- Αριστοτέλης Επανομής 3-2 (20-25, 19-25, 26-24, 25-13, 15-07)

 

Η Ελπίδα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τον Αριστοτέλη Επανομής, καθώς σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι επικράτησε με 3-2. Μια πολύ μεγάλη ανατροπή για τα κορίτσια του Τεμελούδη που κυριολεκτικά επέστρεψαν από το πουθενά και κατάφεραν ενώ έχαναν με 0-2 και 19-23 στο τρίτο σετ, να ανατρέψουν την κατάσταση. Μείωσαν αρχικά σε 1-2, κάνοντας μια τεράστια προσπάθεια να γυρίσουν στο παιχνίδι της νίκης και της πρόκρισης και στη συνέχεια με την ψυχολογία υπέρ τους να ισοφαρίσουν και να κερδίσουν στο τάι μπρέικ με 3-2! Όλα λοιπόν πλέον ισορροπημένα με την Ελπίδα να διεκδικεί την πρόκριση στο final 4 και την υπεράσπιση του τίτλου στον τρίτο και τελευταίο αγώνα, σε ουδέτερη έδρα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ήδη κριθεί τα τρία από τα τέσσερα εισιτήρια του final 4 με Αία, Λαγκαδά και Καμπανιακό να τα έχουν κατακτήσει.

 

"Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ η κλήρωση των ημιτελικών του Final Four του πρωταθλήματος Παγκορασίδων, όπου ο Αίας Ευόσμου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΚ Λαγκαδά και ο Καμπανιακός το νικητή του αγώνα Αριστοτέλη Επανομής - Ελπίδας Αμπελοκήπων. Στο ζευγάρι αυτό οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και θα συναντηθούν σε τρίτο αγώνα, το Σάββατο 24/5, ώρα 15.30, στο ουδέτερο Κατσάνειο.

Το Final Four των Παγκορασίδων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου και το Σάββατο 31 Μαΐου και ο διοργανωτής θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες."