Ελπίδα- Ορεστιάδα 0-3 (22-25, 22-25, 19-25)

 

Δεν τα κατάφερε η Ελπίδα, απέναντι στην πρωτοπόρο του ομίλου Ορεστιάδα και ηττήθηκε στο «Λεμονίδης» με 0-3. Παρόλα αυτά ήταν ένα παιχνίδι συναρπαστικό που κρίθηκε στα τελειώματα των σετ καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Η μεγάλη διαφορά έγινε κυρίως στην εμπειρία της Ορεστιάδας που με τις παλιές της καραβάνες να δηλώνουν παρόν, κατάφερε να κατακτήσει και τα τρία σετ, παίρνοντας τις λύσεις στα κατάλληλα σημεία. Ειδικά στο σερβίς των εβριτών, η υποδοχή της ομάδα μας ¨πληγώθηκε¨, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να αναπτυχθεί σωστά και να πάρει λύσεις από το κέντρο.  Έτσι, η Ελπίδα έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, έμεινε όμως με μια καλή εμφάνιση. Στην τέταρτη θέση η ομάδα του Γιάννη Κυλίτση, συνεχίζει στο πρωτάθλημα με το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Μέγα Αλεξανδρο.

 

Γιάννης Κυλίτσης (προπονητής Ελπίδας): «Δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Ορεστιάδα μας πίεσε στο σερβίς και χάλασε την υποδοχή μας γεγονός που ουσιαστικά μας εμπόδισε να παίξουμε με τους κεντρικούς μας, που χρειαζόταν ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσον αφορά την Ορεστιάδα, τα είπαμε και με τα παιδιά που τους είχα παίκτες μου παλαιότερα, τους Βλασακίδη, Κεμανετζή και τον προπονητή πλέον, Αντωνιάδη, ότι εύχομαι ότι καλύτερο να συνεχίσουν και τα φτάσουν μέχρι το τέλος με δύναμη και αισιοδοξία, για να καταφέρουν να οδηγήσουν την Ορεστιάδα στην αναγέννησή της».

 

Ελπίδα (Κυλίτσης): Γαβριήλ, Βασιλειάδης, Μπατσάρας, Βουλγαρίδης, Κοντογιάννης, Πρώιος, Αλμαλής (λ)/ Καρασαρλίδης, Νικολακάκης

Ορεστιάδα (Αντωνιάδης): Κεμανετζής, Δημητρούδης, Βλασακίδης, Ποτολίδης, Καρδαμανίδης, Χουσίδης, Κωνσταντινίδης (λ)